Home Uncategorized ET VALG I FREMTIDEN

ET VALG I FREMTIDEN

Ny sæson Indsaml de mest gennembrudsideer med store tilbud i spændende nye episoder!

Et kig ind i fremtiden: Fem opfindelser at se frem til

smartwatches og virtual reality (VR) briller. Disse var engang make-believe genstande og opfindelser vi kun set på tv og film.

Folk har altid været fascineret med tanken om at flyve. Helt siden Wright-brødrenees første flyvning har menneskeheden udforsket andre måder at udvide på konceptet.

En anden sag af teknologisk senblomer – stereolithografi blev opfundet i 1980’erne – 3D-udskrivning er på sin nuværende prime.

Alt ovenfor er gode ideer til at vente til vilen bliver til virkelighed. I dette show vil løverne forsøge at finde den næste store ting, der gemmer sig blandt os.

De nye dommere forventer ikke deres “løvehule” – karriere vil starte sådan! Lion’s Cave season premier leverede den største aftale i showets historie.

9. januar er den fjerde sæson i DR-programmet “Løvens Hule” præmiere med tre nye løver på investorholdet.

Som vi alle ved godt, forestiller vi forestillingen om at se forskellige ideer og tilbud gjort live på tv. Det er ligegyldigt, om dette er opstart eller produkt, der forårsager et kaotisk argument omkring dommerens bord, som vi elsker at se.

Desuden bør vi vente på de største tilbud i showhistorie (spoiler alert) og mange forretningsmuligheder, så du kan lære og bruge dem også. Denne sæson rekrutterede de gode ideer og kaldes af nogle af løverne som “største potentialesæsonen” nogensinde. Dommerne forstod dette, og kampen for investeringen begyndte.

Der er udskiftninger på tre af stole i “Løvens Cave”, som vil være onsdag den 9. januar kl. 20.45 premiere på sæson fire på DR 1.
Fra det gamle hold er Tommy Ahlers blevet Minister for Udvikling og Forskning, Birgit Aaby forlod hulen for at få tid til sit rengøringsselskab og de investeringer, hun deltog i i investorholdet, og Ilse Jacobsen koncentrerer sig om sine virksomheder.
Bare en løveinde tilbage i hulen
I den nye sæson er der kun en løve i hulen, nemlig den 40-årige advokat Mia Wagner, administrerende direktør for Freeway Group, som blandt andet ligger efter dating.dk, plusbog.dk og avisen.dk.
Ny løve er også 55 år gammel Peter Warnøe, der er medstifter og direktør for kapitalfonden Nordic Eye og er tæt ven med kronprins Frederik.

Få billedarket leveret lige til din dør
To gamle løver er stadig på
Den tredje nye løve er den 50-årige Jan Dahl Lehrmann, der tidligere er medstifter af magasinerne M !, Bil Magasinet, Woman og Bo Bedre, som i dag arbejder med internetfirmaer – blandt andet Mybanker og er bestyrelsesformand i detailkæden “Normal”.
I løvehallen er der stadig Christian Stadil, der ejer Thornica A / S, og den 43-årige iværksætter Jesper Buch, de har grundlagt Just-Eat, Miinto og GoMentor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here